Ketjubensa-asemat vai itsenäiset yrittäjät?

Moni on varmasti facebookissa huomannut, että ABC:lle ja muille bensa-asemaketjuille on alettu listaamaan varteenotettavia vaihtoehtoja. Tiedostavat kuluttajat haluavat mieluummin tukea pieniä yrityksiä kuin suuria kauppaketjuja.

ABC-asemat ovat tuttu näky moottoriteiden varrella ympäri Suomen. Ne ovatkin tärkeitä liikekeskuksia pienillä paikkakunnilla, ja niiden yhteydessä on usein bensa-aseman lisäksi päivittäistavarakauppa ja Alko. Nämä ketjuasemat ovat nykyisin korvanneet monet entiset pienhuoltoasemat.

ABC:t korvaavatkin nykyisin päivittäistavarakaupat ja monet huoltoasemakuppilat. Ketjujen samankaltaisuus ärysttää joitakuita, mutta siinä on paljon hyviä puolia;:

ABC-asemille kokoontuu paljon nuoria, koska ne ovat monella paikkakunnalla iltaisin ja viikonloppuisin ainoita auki olevia paikkoja. Asemille kokoontuu joskus mopomiitteja, eli jopa satojen mopoilijoiden kokoontumisajoja.

Nuorisojengit voivat aiheuttaa joskus häiriötä, mutta ABC:n työntekijöitä on opastettu toimimaan ongelmatapausten parissa.

Vanhoja huoltoasemia suosivia nostalgikkoja varten on kuitenkin koottu erilaisia listoja itsenäisistä huoltoasemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *