Millainen varastotila on paras?

Joskus elämäntilanne muuttuu esimerkiksi muuton vuoksi sellaiseksi, että tavarat kannattaa pakata laatikoihin ja laittaa joksikin aikaa säilöön. Varastotilaa tarvitaan usein tavaroiden väliaikaiseen säilytykseen asunnonvaihdon tai remontin yhteydessä. Joskus esimerkiksi kaverien nurkat tai omat varastot riittävät, mutta usein kannattaa kuitenkin turvautua osaavan vuokravaraston puoleen.

Eri ihmisten säilytystarve kuitenkin vaihtelee. Esimerkiksi ulkomaankomennuksen ajaksi varastotilaa kaivataan joskus hyvinkin pitkäksi aikaa. Tällöin kuitenkaan pelkkä pahvilaatikoiminen ei riitä, vaan laatikot täytyy laittaa jonnekin, missä ne pysyvät lukkojen takana tarpeeksi kauan. Säilyttämällä tavarat varmassa paikassa voit olla varma, että ne säilyvät entisessä kuosissa myös myöhemmin

Toimiva vuokravarasto on voittajan valinta. Kun tavarat vie tällaiseen paikkaan säilöön, voi huoletta jatkaa elämäänsä missä vain. Varaston vuokraaja voi luottaa siihen, että tavarat pysyvät varmoissa ja turvallisissa käsissä.

Auttavainen henkilökunta kertoo, miten varasto pystyy palvelemaan parhaiten vuokraajan yksilöllisiä tarpeita. Tilojen tulee myös olla kuivia, lämmitettyjä, siistejä, valaistuja ja lukittavia. Kuitenkin kannattaaa muistaa pakata tavarat huolella ja tehdä itselleen lista siitä, mitä mistäkin laatikosta löytyy.

Pääkaupunkiseudulla ei onneksi turvallisista vuokravarastoista ole pulaa. Moniin varastoihin pääsee käsiksi niin julkisen liikenteen kuin yksityisautojenkin voimin. Mikset siis sijoittaisi tavaroitasi oikeanlaiseen varastoon?

Omavarasto tarjoaa laadukasta ja turvallista varastotilaa Helsingissä, Espoossa ja Oulussa. Varastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kaikki varastot ovat vakuutusyhtiön hyväksymiä.Seuraavaksi minulla olisi haussa omavarasto Espoossa. Kenties siirrynkin asiantuntijoiden puoleen. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *